Passa al contingut principal

1r i 2n dia de colònies:

Hola famílies!!! Donem la benvinguda al blog d'aquestes colònies!
Vam conèixer uns vikings. El Cacic (el jefe) no va deixar que el Bragnar (personatge principal) explorés nous territoris. Així doncs, estem ajudant en Bragnar a construir un vaixell amb l'ajuda de Floki, l'enamorada dels vaixells.

Avui, després de diversos entrebancs ficticis, finalment em començat el viatge a Anglaterra on ens esperen noves aventures!!! Sempre vigilant que no ens descobreixi en Cacic!!!

Bonsais i xaropets avui han anat al riu i han gaudit d'una magnífica tarda! Amb remullada inclosa!!!

Crespis han entrat a l'Agència Interespecial de Protecció Unitat Crespis i ja estan llestos per començar l'aventura!!!

Els marduixos s'han endinsat en el món dels monstres i han preparat un terrorífic túnel del terror!

Els xicoires han fet activitats i gimcanes per la casa i els voltants acompanyades d'una gran reflexió sobre les drogues i el seu perill.

El més grans, els arítjols, han fet una sessioneta de "body painting" i per la nit han fet el típic i inigualable joc del pal!!!

SEGUIM!!!






Entrades populars d'aquest blog

3r, 4t i 5è dia de colònies

Bon dia! Seguim amb el bloc! Han sigut tres dies de bojos! Els nens i nenes continuen ajudant els Vikigs. Aquests dies hem viatjat Anglaterra i hem descobert una nova cultura!!! Avui dia 22 han arribat a la casa Atipik's i Itaka's i els hem rebut amb molta il·lusió. Després d'una gran excursió amb remullada al Segre inclosa. Demà arriben de Menorca els k's, tots ben morenos, QUINES GANES! Aquests dies hem fet un recull de les millors imatges que els monitors/es hem anat fent durant els últims 3 dies:

6è, 7è, 8è i 9è dia de colònies

Bon dia famílies ! Ja estem a la recta final de les colònies i els infants s'ho passen pipa! El 6è dia vam anar al riu amb els més petits i petites i els més grans van anar a la piscina!!!  Per la tarda vam  aconseguir derrotar al Cacic amb l'ajuda dels 6 clans víkings i en Bragnar. Va ser una dura batalla que ens va deixar a totes i tots plens de FANG! Ens ho vam passar super bé amb l'ajuda dels K's.  Després de la disbauixa ens vam dutxar i vam  sortir ben nets i netes a BERENAR.  I per últim, a la nit... NIT DE SHOW A MANS DELS MONITORS I MONITORES!😜  El 7è dia vam aconseguir convencer a la deessa dels oceans, anomenada Aquarius, perquè ens donés el seu tresor ja que el Bragnar el desitjava amb totes les seves forces!!! Ho vam aconseguir però, ens va sorpendre molt l'egoïsme i el canvi d'actitut del cap de la tripulació vikinga.  Cap el vespre... ELS K's VAN FER DE MONITORES I MONITORS!!! (grup més gran de l'esplai). Qué