Passa al contingut principal

1r i 2n dia de colònies:

Hola famílies!!! Donem la benvinguda al blog d'aquestes colònies!
Vam conèixer uns vikings. El Cacic (el jefe) no va deixar que el Bragnar (personatge principal) explorés nous territoris. Així doncs, estem ajudant en Bragnar a construir un vaixell amb l'ajuda de Floki, l'enamorada dels vaixells.

Avui, després de diversos entrebancs ficticis, finalment em començat el viatge a Anglaterra on ens esperen noves aventures!!! Sempre vigilant que no ens descobreixi en Cacic!!!

Bonsais i xaropets avui han anat al riu i han gaudit d'una magnífica tarda! Amb remullada inclosa!!!

Crespis han entrat a l'Agència Interespecial de Protecció Unitat Crespis i ja estan llestos per començar l'aventura!!!

Els marduixos s'han endinsat en el món dels monstres i han preparat un terrorífic túnel del terror!

Els xicoires han fet activitats i gimcanes per la casa i els voltants acompanyades d'una gran reflexió sobre les drogues i el seu perill.

El més grans, els arítjols, han fet una sessioneta de "body painting" i per la nit han fet el típic i inigualable joc del pal!!!

SEGUIM!!!


Entrades populars d'aquest blog

Blog de colònies

A partir de la seva publicació oficial, aquest serà el blog que utilitzarà l'esplai la branca per mantenir-vos a les famílies informades sobre els esdeveniments de les Colònies de 10 dies.

Bon dia famílies! aquest serà a partir d'ara el blog on l'esplai la Branca penjarem dia a dia allò que la vostra canalla viu per campaments!

Al Juliol l'esplai la Branca marxa de Colònies! Deu dies on dormirem -els petits- a una casa de colònies -i els grans- estaràn fen Ruta fins a la casa.