Passa al contingut principal

3r, 4t i 5è dia de colònies

Bon dia! Seguim amb el bloc! Han sigut tres dies de bojos! Els nens i nenes continuen ajudant els Vikigs. Aquests dies hem viatjat Anglaterra i hem descobert una nova cultura!!!

Avui dia 22 han arribat a la casa Atipik's i Itaka's i els hem rebut amb molta il·lusió. Després d'una gran excursió amb remullada al Segre inclosa.

Demà arriben de Menorca els k's, tots ben morenos, QUINES GANES!

Aquests dies hem fet un recull de les millors imatges que els monitors/es hem anat fent durant els últims 3 dies:

Entrades populars d'aquest blog

Blog de colònies

A partir de la seva publicació oficial, aquest serà el blog que utilitzarà l'esplai la branca per mantenir-vos a les famílies informades sobre els esdeveniments de les Colònies de 10 dies.

Bon dia famílies! aquest serà a partir d'ara el blog on l'esplai la Branca penjarem dia a dia allò que la vostra canalla viu per campaments!

Al Juliol l'esplai la Branca marxa de Colònies! Deu dies on dormirem -els petits- a una casa de colònies -i els grans- estaràn fen Ruta fins a la casa.


6è, 7è, 8è i 9è dia de colònies

Bon dia famílies !
Ja estem a la recta final de les colònies i els infants s'ho passen pipa!
El 6è dia vam anar al riu amb els més petits i petites i els més grans van anar a la piscina!!! 
Per la tarda vam  aconseguir derrotar al Cacic amb l'ajuda dels 6 clans víkings i en Bragnar. Va ser una dura batalla que ens va deixar a totes i tots plens de FANG! Ens ho vam passar super bé amb l'ajuda dels K's. 
Després de la disbauixa ens vam dutxar i vam  sortir ben nets i netes a BERENAR. 
I per últim, a la nit... NIT DE SHOW A MANS DELS MONITORS I MONITORES!😜 
El 7è dia vam aconseguir convencer a la deessa dels oceans, anomenada Aquarius, perquè ens donés el seu tresor ja que el Bragnar el desitjava amb totes les seves forces!!! Ho vam aconseguir però, ens va sorpendre molt l'egoïsme i el canvi d'actitut del cap de la tripulació vikinga. 
Cap el vespre... ELS K's VAN FER DE MONITORES I MONITORS!!! (grup més gran de l'esplai). Qué bé i quin bon rotllo transm…